NOR CURIER 930X122

    el-negro

    EL NEGRO, jamaicani Romaniei

    ”Lasa-ma”, ”Stand-by”, ”Ploaia”, ”Buna seara, iubito!”, ”Doua fire de iarba”, reprezentand majoritatea pieselor de pe ultimul lor album, ”Antipanica”, dar si piese reprezentative din repertoriul lui Bob Marley vor fi cantate de formatia El Negro in acest week-end in Club Hush. Bogdan Negroiu (voce si chitara), Radu Niculescu (bass), Alexandru Borsan (clape), Bogdan „Maiden”Sandu (chitara), Daniel „Bevis”Olteanu, Sofian Miron (saxofon), si Sebastian Serafimovici (trompeta) sunt cei 7 membrii EL NEGRO, un proiect relaxat si deschis care colaboreaza cu mulţi muzicieni, concertele trupei fiind autentice show-uri in care regasim uneori chiar si 12 artisti pe scena.
    Emblemata drept “singura trupa reggae din Romania”, El NEGRO incep anul acesta cu un turneu electrizant Bob Marley, turneu ce va cuprinde cele mai importante orase printre care si Pitestiul.
    Trupa se detaseaza total de mesajele muzicale simple si generale, gasindu-si resurse de expresie pentru un public aparte, atent la problemele sociale din cotidianul din ce in ce mai rutinat.
    Asa ca vino pe 26 februarie in Hush sa fi martorul unuia dintre cele mai frumoase evenimente romanesti ale anului marca El Negro.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3