Comdata 930 x 122

Carlas Dreams

EXCLUSIV! TRUPĂ FAIMOASĂ, CONCERT ÎN PITEȘTI. PRIMĂRIA DĂ O SUMĂ URIAȘĂ

Trupă faimoasă, concert în Pitești. Primăria dă o sumă uriașă. Primarul Cornel Ionică a renunțat la sarmalele electorale ale lui Pendiuc, dar folosește intens o altă rețetă cu priză la popor: concertele gratuite în aer liber.

Citiți și: S-A VOTAT! MĂSURĂ RADICALĂ PENTRU MAGAZINELE DIN PITEȘTI

Pentru a distra poporul piteștean și ca pentru a-l ține prizonier într-o dulce și periculoasă ignoranță, Primăria lui Ionică scoate sume uriașe din bugetul orașului. A cheltuit masiv în vară pentru Delia Matache, o va face din nou la iarnă pentru o trupă în mare vogă.

Oamenii din Primărie vor să aducă în Pitești, pe 1 decembrie, formația Carla’s Dreams. Având în vedere popularitatea de care se bucură celebrii mascați, suntem convinși că Piața Primăriei va fi arhiplină la ora concertului.

Citiți și: PITEȘTENI NEMULȚUMIȚI. PRIMĂRIA RĂSPUNDE

Numai că distracția ar urma să ne coste 30.000 de euro! 30.000 de euro pentru 40 de minute de concert. În condițiile în care Primăria bate pasul pe loc în ceea ce privește marile investiții (promise, dar încremenite pe hârtie), cheltuielile pentru “circ” ne deranjează. Ne enervează.

Care sunt marile investiții ale administrației Ionică? Trecerile de pietoni înălțate? Semafoarele cu buton? O stradă sau două asfaltate? Unde sunt parcurile industriale? Dar pasajele rutiere? Sala Polivalentă? Un spital municipal de ce nu construiește Primăria?

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066