EcoMoto 930×122

Hore, sârbe și „pistoale” la balul bobocilor de la „Cantacuzino”! VEZI GALERIE FOTO!

Elevii Liceului Teoretic „Ion Cantacuzino” din Pitești i-au ales aseară pe Miss și Mister Boboc. Petrecerea de bun venit s-a ținut în clubul VIP ROOM.

Cele opt perechi de boboci participante la titlul de Miss și Mister au încântat la maxim publicul. Concurenții și-au arătat talentul la proba de aptitudini, care s-a dovedit a fi decisivă în alegerea câștigătorilor. Fie că au cântat, fie că au dansat, elevii au știut să treacă peste emoții și să se comporte ca niște adevărați artiști. Concurenta cu numărul 6, Bianca Duță, a fost aleasă drept cea mai frumoasă elevă a Liceului „Ion Cantacuzino”, reușind să le învingă pe celelalte șapte aspirante la titlul de Miss Boboc. Mister Boboc a fost ales Vlad Enăchescu, elev la o clasă cu profil real, specializarea matematică-informatică.

Invitatul special al serii a fost Cabron. El a urcat pe scena de la VIP ROOM alături de cel care îi asigură suportul vocal de background. Acesta din urmă a venit „înarmat” cu un… „pistol”. Nu adevărat, ci unul de jucărie. Cabron a cântat în premieră melodia „Dă-o tare!”, pe care a lansat-o împreună cu Smiley și Guess Who. „Am lansat melodia asta la radio în urmă cu 3 ore. Aici o cânt pentru prima dată!”, a anunțat Cabron.

Momentele surpriză au ridicat publicul în picioare, iar muzica populară i-a făcut pe tineri să încingă câteva hore și sârbe.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionut spune:

    Felicitări tinerilor Denis Nechita si Denis Cracă pentru atmosfera făcută în momentul în care au început să interpreteze horele și sârbele. Multă baftă în continuare băieți!

  • bianca duta spune:

    Va multumesc din suflet ! Nu ma asteptam , sunt foarte emotionata! Va multumesc mult !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3