EcoMoto 930×122

8 martie

HOTELUL RAMADA VĂ INVITĂ DE 8 MARTIE LA O SEARĂ DE EXCEPȚIE!

Pentru că 8 martie este o zi destinată mai ales femeilor, fiecare doamnă şi domnişoară ar trebui ca măcar pentru o seară să uite de griji şi să se lase purtată într-o atmosferă feerică.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Iar Hotelul Ramada, din Pitești, este locul perfect pentru o astfel de seară de neuitat. Ramada vă invită ca pe 8 martie, cu începere de la ora 19, să vă bucurați de un spectacol de excepție în compania lui Mihai Chiţu, câştigător al concursului TV ,,Vocea României’’, şi a formaţiei Class Music Band. Seara va fi completată cu o prezentare de modă by Andreea Iordache, un cunoscut designer vestimentar. Veți avea parte și de o tombolă cu premii şi de un moment surpriză! Meniul, la doar 109 lei de persoană, va fi pe măsura acestei zile cu totul și cu totul specială! Printre delicatese se vor numără coşuleţe cu salată berlineză, salată de crudităţi, crochete din piept de pui și pui Kiev.

Dacă doriţi, așadar, să vă petreceţi seara zilei de 8 martie într-o atmosferă de vis, sunteți invitați să vă faceți rezervare la Hotelul Ramada, la numărul de telefon: 0372.480.500.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3