Donaris 930 x 122

Logo-Posada

In septembrie, rockul este la el acasa in Campulung

Festivalul Posada Rock a debutat în anul 1986 și a fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock undergroung din Romania”.

După 13 ani de pauză, festivalul de muzică rock Posada din Câmpulung Muscel a revenit în anul 2011, cu speranța de a strânge rockerii din toată țara și din străinătate.

În 2012 acesta își păstrează statutul de festival concurs, dar intră și în categoria evenimentelor cu participare internațională.

Pe scena din Câmpulung Muscel vor evolua, în recital, nume ale scenei mondiale și legende rock autohtone. Ediția din 2012 va avea loc pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel, în perioada 7-9 septembrie.

Festivalul Posada Rock a debutat în anul 1986 și se desfășoara anual, timp de 3 zile în luna septembrie. A fost apreciat drept „cel mai bun festival concurs rock undergroung din Romania”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90