930 x122 grota rece

JULIO_IGLESIAS

Julio Iglesias concertează pentru prima dată într-o sală de spectacol din România

Celebrul cântăreț spaniol Julio Iglesias va cuceri încă o dată publicul din România, de această dată cu un concert care va avea loc pe 24 octombrie la Sala Palatului din București.

Concertul din acest an are la bază un atu esențial, extrem de important atât pentru interpret și orchestra acestuia, cât și  pentru  auditoriu: față de reprezentațiile anterioare din România, susținute în spații amenajate în aer liber, Julio Iglesias a ales de această dată să concerteze într-o sală de spectacol cu acustică adecvată, fapt ce le va garanta spectatorilor o experiență muzicală fascinantă. Prin urmare, fanii din România ai artistului vor beneficia la toamnă de un concert live grandios, din programul căruia nu vor lipsi cele mai cunoscute melodii ale cântărețului spaniol: „Baila Morena”, „Guantanamera”, „La Carretara” ,„El Amor” sau „Aqua dulce, aqua sala”.

Concertul de pe 24 octombrie reprezintă a 12-a revenire a artistului pe scenele din România, cel mai recent concert al său în țara noastră având loc anul trecut, în București.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3