New Profesional Consult 930 x 122

    lord_of_the_dance

    Lord of the dance se intoarce in Romania

    Celebrii dansatori irlandezi coordonaţi de Michael Flatley vor susţine din nou la Bucureşti spectacolul „Lord of the Dance”, în luna mai, producţia anunţându-se cel puţin la fel de spectaculoasă şi magică precum cea susţinută în anul 2010, informează Project Events într-un comunicat transmis astăzi AGERPRES.

    În spectacolul pe care l-au susţinut pe 31 mai 2010, la Sala Palatului, elevii lui Michael Flatley le-au demonstrat bucureştenilor de ce sunt numiţi „o minune a lumii moderne” şi de ce toate spectacolele lor se joacă cu casa închisă. Creatorul acestui spectacol, dansatorul şi coregraful Michael Flatley, s-a născut pe 16 iulie 1958, în Detroit, din părinţi irlandezi care emigraseră în SUA cu câţiva ani în urmă. Flatley a primit din partea partea Guiness Book premiul pentru „Cele mai rapide picioare din lume”, urmat şi de titlul pentru „Cel mai bine plătit dansator”.

    Pe lângă faptul că este dansator, coregraf, regizor, producător, scriitor, flautist şi prezentator TV, Michael Flatley este şi campion la… box, în 1975 câştigând „The Chicago Golden Gloves Championship”. Geniu de necontestat, a cucerit mapamondul cu magia dansului său, pe care o împărtăşeşte prin show-urile create şi produse de el: „Riverdance”, „Lord of the Dance”, „Feet of Flames” şi „Celtic Tiger”.

    Prima reprezentaţie a irlandezilor a avut loc în 1996 şi a fost un real succes. Apoi a început era „Lord of the Dance”, Flatley devenind producătorul, regizorul şi coregraful acestui show, ce avea să fie cel mai grandios din istoria divertismentului. În scurt timp, experimentaţii dansatori au transformat „Lord of the Dance” într-o „minune a lumii moderne”, performând întotdeauna cu casa închisă.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3