New Profesional Consult 930 x 122

filamornica

Maestrul Radu Postavaru la pupitrul Filarmonicii Pitesti

Filarmonica Pitesti organizeaza joi, 22 aprilie a.c., de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor, un nou concert simfonic. Orchestra Filarmonicii, dirijorul Radu Postavaru si pianistul Dinu Mihai Stefan prezinta melomanilor urmatorul program: W.A. Mozart – Uvertura la Don Giovanni, L. v. Beethoven – Concertul nr. 2 in si bemol pentru pian si orchestra op. 19 si L. v. Beethoven – Simfonia nr. 2 in Re major op. 36.
De notat ca Simfonia a II-a a fost compusa intre anii 1801-1802, cand, din cauza simptomelor de surzenie tot mai accentuate, Beethoven se afla intr-o stare sufleteasca disperata, ajungand pana  la gandul sinuciderii. Totusi, continutul de puternica afirmare a vietii al Simfoniei nr. 2 nu tradeaza nici un moment suferintele indurate in acea perioada de Beethoven.
{loadposition inside}

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3