Donaris 930 x 122

    d303e9522b

    Manu Chao, în concert la Bucureşti

    Cunoscut drept unul dintre dintre cei mai nonconformişti artişti contemporani, Manu Chao anunţă un concert de zile mari la Bucureşti, în primăvara acestui an cu prilejul turneul său mondial „La Ventura”.

     

    Pentru a doua oară în faţa publicului român, după show-ul memorabil din 2008, de pe scena B’estfest, artistul revine pentru un concert exclusivist, programat pe 16 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, anunţă organizatorii Emagic. Ascultat pe scenele celor mai sonore festivaluri ale lumii – Roskilde, erchter, Lowlands, Pinkpop, Coachella, Sziget -, Manu Chao este unul dintre cei mai apreciaţi reprezentanţi ai culturii folk latine, în care a inclus mix-uri eclectice de sonorităţi rock, chanson, salsa sau reggae şi un repertoriu în diverse limbi străine.

     

    Show-urile sale live sunt adevărate explozii de emoţie şi energie, din care nu vor lipsi hit-urile sale din ultimii ani. Biletele vor fi puse în vânzare marţi, 22 februarie, pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, fiind disponibile la o singură categorie de preţ, respectiv 108 lei, sumă la care se adaugă costul serviciilor de ticketing. Locul în sală va fi alocat fiecărui spectator în momentul achiziţionării biletului.

    Sursa: Unica.ro

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90