930 x122 grota rece

    festivalul_enescu

    Marți vor fi scoase la vânzare abonamentele pentru Festivalul Enescu

    Pentru a uşura procesul de achiziţionare a biletelor şi abonamentelor, pentru ediţia 2011 a Festivalului Enescu, eveniment ce va avea loc în luna septembrie, acestea pot fi cumpărate încă din luna martie. Abonamentele vor scoase la vânzare din data de 15 martie 2011, iar biletele individuale vor fi puse în vânzare din data de 15 mai 2011. 

     

    „După experienţa acumulată în urmă cu doi ani, organizatorii festivalului şi Eventim au decis să îmbunătăţească şi să uşureze în acelaşi timp procedura de achiziţionare a biletelor şi abonamentelor pentru ediţia din 2011 a Festivalului şi Concursului Internaţional George Enescu. Am renunţat la faza de rezervare prin formulare, ce se prelucrau manual şi nu garantau locuri, în favoarea unui sistem de vânzare directă, prin toate canalele moderne de ticketing de care Eventim dispune”, spune Valentin Vasiloiu, Managing Director Eventim.

    Persoanele din ţară sau străinătate care doresc să obţină abonamente sau bilete au la dispoziţie trei metode de informare şi cumpărare, anunţă organizatorii. Fie de pe site-ul www.eventim.ro, care pune la dispoziţie multiple metode de plată şi livrare, precum şi posibilitatea de a alege direct locurile pe planul de sală (va trebui sa aveţi instalat plugin-ul Java), în magazinele din reţeaua Eventim în toată ţara: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, birourile Eventim din Bucuresti şi din ţară, sau pe site-urile Eventim din străinătate şi în reţelele Eventim internaţionale.

    „Această schimbare reprezintă mai mult o aliniere la practica uzuală în ticketing. Având în vedere amploarea şi renumele pe care Festivalul George Enescu le-a dobândit de-a lungul timpului, sunt convins că aşa se va întâmpla şi acum, dar de data aceasta fără cozi interminabile la o singură casă de bilete, cu mijloace moderne de plată şi livrare, cu posibilitatea de a alege online locul pe planul de sală şi cu accesibilitate deplină dată de cele peste 650 de puncte de vânzare din toată ţară” – a declarat Valentin Vasiloiu, Managing Director Eventim.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90