Donaris 930 x 122

margineanu

„Melci, scoici, raci și craci”, într-un pub din Pitești

Având în vedere că weekend-ul bate la ușă, haideți să vedem împreună cam cum ne putem petrece timpul liber în oraș.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Mihai Mărgineanu va susţine în această seară un concert într-un pub din Piteşti. De la ora 21, Mărgineanu va cânta melodiile care l-au făcut celebru. Printre ele, ”Mă iubeşte femeile” și „Melci, scoici, raci, craci”. Preţul unui bilet de intrare la concert este de 45 de lei.

Teatrul „Alexandru Davila” vă aşteptă la finalul acestei săptămâni cu două spectacole. Sâmbătă, de la ora 18, se va juca piesa “Edith Piaf. În vârtejul norocului”, iar duminică, de la aceeași oră, „O noapte furtunoasă”, de I.L. Caragiale, în regia lui Emilian Cortea. Și Teatrul pentru Copii şi Tineret „Aşchiuţă” are o ofertă tentantă. Sâmbătă şi duminică, în ambele zile de la ora 11:30, copiii și părinții pot vedea ”Lădiţa fermecată” şi „Aşchiuţă în poveşti”. (Foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90