930 x122 grota rece

restaurant plaza

MEMORABILĂ PETRECERE DE FIRMĂ LA RESTAURANT PLAZA

Decembrie, cea mai frumoasă perioadă din an, reprezintă un bun prilej pentru a sărbători alături de colegii de la firmă un an în care aţi muncit împreună pentru un scop comun, dar şi pentru a le mulţumi colaboratorilor pentru sprijinul acordat.

Pentru ca petrecerea dumneavoastră de sfârșit de an să fie una memorabilă, Restaurant Plaza, situat pe malul râului Argeș, în localitatea Bascov, lângă Pitești, vă pune la dispoziţie următoarele:

-meniuri personalizate, special pregătite de o echipă de maeștri bucătari în funcţie de bugetul şi de preferinţele dumneavoastră culinare;

-meniuri cu cele mai apetisante preparate tradiţionale (tobă, caltaboş, cârnaţi, etc.), pregătite de specialişti cu o bogată experienţă în gastronomie;

-servicii de cea mai bună calitate, prin rafinament şi eleganţă.

Grație profesionalismului, experienţei şi soluţiilor pe care le oferă personalul, la Restaurant Plaza veţi beneficia de tot sprijinul pe care îl doriţi pentru un eveniment de neuitat. “Atitudinea noastră se bazează pe amabilitate, atenție la detalii și plăcerea de a vă servi, dorind să vă oferim un spațiu cald și cordial, transformându-ne în prietenul și partenerul dumneavoastră!”, spun gazdele.

Rezervări puteți face la numărul de telefon 0752.333.605 sau la adresa de e-mail star@gic.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3