Donaris 930 x 122

mihai mărgineanu

UN CÂNTĂREȚ DE FOLK VA CÂNTA DE REVELION ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Cântărețul și compozitorul de muzică folk și pop-rock Mihai Mărgineanu va susţine un recital în noaptea de Revelion în Piaţa Primăriei din Piteşti, a anunţat cu puțin timp în urmă viceprimarul Cornel Ionică.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Edilul a spus că iniţial Primăria a vrut să o aducă pe Andra să cânte în Piteşti în noaptea dintre ani, dar că în cele din urmă s-a renunţat la idee deoarece artista este „mult prea scumpă” pentru cât era dispusă municipalitatea să ofere ca sumă de bani pentru recital şi, pe de altă parte, ea avea deja stabilit un alt angajament în Bucureşti.

Spre deosebire de anii precedenți, de Revelion în Piaţa Primăriei nu vor mai fi artificii din respect pentru victimele incendiului din clubul Colectiv. De asemenea, la Primărie nu vor mai fi oficiate nici căsătorii civile, pentru că, potrivit viceprimarului, nu au existat cereri în acest sens.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În schimb, piteştenii care vor veni în faţa Primăriei în noaptea dintre 2015 și 2016 vor avea parte de şampanie, confetti şi jocuri de lumini. (Foto Mihai Mărgineanu: iabilet.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3