NOR CURIER 930X122

    mircea_vintila

    Mircea Vintila la Aschiuta

    Teatrul „Aşchiuţă”, secţia de păpuşi a Teatrului „Alexandru Davila”, va prezenta spectacolul „Crăiasa zăpezilor”, o adaptare de Mirela Nicolau după Hans Christian Andersen, în zilele de miercuri şi joi de la ora 10.30 şi vineri de la ora 12.00, dar şi sâmbătă, la Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, de la ora 11.30.

    Sâmbătă se va juca piesa „Ciuboţelele ogarului”, a Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, iar duminică „Jobenul magic”, piesă al cărei autor este Nicolae Bănică. Ambele spectacole vor începe de la ora 11.30. Intrarea costă 5 lei.

    Marele eveniment va fi sâmbătă, de la ora 18.00 când sunteţi invitaţi la un recital de excepţie semnat Mircea Vintilă. Preţul biletului este de 10 lei, iar locurile sunt limitate. Rezervări se pot face şi pe site-ul www.teatrul-aschiuta.ro

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90