NOR CURIER 930X122

bodo010

Mix Music EVO la Pitesti

Pitestenii vor avea parte de distractie…pentru toate gusturile în weekend. Bodo (pe numele sau real Bogdan Marin), solistul trupei Proconsul, a fost miercuri, 27 iulie 2011, la Primaria Pitesti unde a anuntat ca vineri, 29 iulie, se deschide în piata Milea un orasel de distractii în cadrul caravanei Mix Music EVO.

Este vorba de un proiect la care municipalitatea din Pitesti nu a alocat niciun leu, toate costurile fiind suportate de organizatori.

Vor fi 3 zile de concerte (de vineri, ora 14,30 si sambata si duminica de la ora 10 pana la ora 23), pe o scena speciala urmand sa evolueze în fata pitestenilor Proconsul, Andreea Balan si Petrisor, Jean de la Craiova (nu cu manele, ci cu muzica populara si etno!), Uni-k, trupele Sanzaienele si Hangitele, solistele de muzica populara Stefania Rares si Elisabeta Turcu.

Prezentarile vor fi facute de actorul Victor Mihalache si de realizatorul „Happy Hour” de la ProTV, Catalin Maruta. Antrenul va fi asigurat de DJ Jungle.

Pe langa concerte, pitestenii vor avea acces si la un parc de distractii, la terase de alimentatie publica si tarabe de artizanat, dar si la un magazin cu jucarii si la un cinema mobile 7D.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90