EcoMoto 930×122

marius balan

OLD FRIENDS VĂ INVITĂ LA CONCERT! SE CÂNTĂ LIVE!

Old friends, trupa de cover-uri din Pitești despre care v-am vorbit cu altă ocazie, are în această seară concert. Cu începere de la ora 21, formația va cânta într-un cunoscut pub din centrul orașului.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Se va cânta „pe bune”, live, așa cum le stă bine unor muzicieni profesioniști. Membrii trupei promit un spectacol pe cinste pentru publicul care va veni la concert. Și este de așteptat ca numărul spectatorilor să fie mare, cu atât mai mult cu cât intrarea va fi liberă pentru toată lumea.

„Vrem să aducem în faţa publicului piese pentru toate categoriile de vârstă. Numele Old friends nu a fost ales la întâmplare! Suntem toți vechi prieteni şi ne place foarte tare să cântăm împreună. Sunt încântat de această colaborare, mai ales că eu, Magda Mişescu (voce) şi Mihai Grigore (clape/voce) suntem de aceeaşi vârstă, iar ceilalţi 3 componenţi ai trupei, Uli Grigore (chitară), Jean Pasici (bas) şi Cristi Mateiaşi (tobe-percuţie) au vârsta părinţilor noștri. Noi învăţăm unii de la alţii şi ne construim frumos ca echipă. Este un schimb de informaţii, mai ales că fiecare dintre noi suntem muzicieni cu acte în regulă!”, declara pentru ePitești cu câteva săptămâni în urmă Marius Bălan (26 de ani), una dintre vocile trupei, totodată cunoscut ca solist al Teatrului „Alexandru Davila” (foto).

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90