930×122 CAPRA 5

jean-constantin-5

Omagiu lui Jean Constantin la Filarmonica Pitesti

Joia trecută, a avut loc, la Casa de Cultură a Sindicatelor, concertul cameral susţinut de Cvartetul Tiberius din Târgu Mureş.
Cei patru muzicieni, Tibor Molnar, Karoly Lokodi, Jozsef Molnar şi Kozma Peter, au fost aplaudaţi la scenă deschisă de publicul prezent în număr mare la concert.

Repertoriul a cuprins lucrări de Ceaikovski, Rybak, Weber, Beethoven, Puccini, Bach, Mozart, Strauss, Brahms ş.a., dar şi pagini muzicale din reperoriul formaţiei Abba sau al pianistului Richard Clayderman. Piese ca „Chiquitita”, „Love story”, „Baladă pentru Adeline” au fost apreciate de marele public. 
Un gest care a mişcat sala a fost dedicaţia „Baladei” lui Ciprian Porumbescu memoriei marelui actor Jean Constantin, mutat mult prea devreme într-o stea.
{loadposition inside}

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90