930 x122 grota rece

afis 1_dec

Pe 1 Decembrie se aprinde bradul la Pitesti

Pitesti. 25 noiembrie 2009.
Martea viitoare, 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, toti argesenii, cu mic cu mare, vor petrece. Pentru a marca cum se cuvine aceasta mare sarbatoare, Consiliul Judetean Arges si Primaria Municipiului Pitesti vor organiza o serie de activitati muzical-artistice. De la ora 10.00, in Piata Vasile Milea se va deschide TÂRGUL DE IARNĂ – SPECTACOL FOLCLORIC susţinut de Fanfara Teatrului Al. Davila, Orchestra ”Doina Argeşului” şi Ansamblul folcloric ”Dorul” ale Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeş, elevii Şcoalii Populare de Arte, elevii Liceului de Artă ”Dinu Lipatti”, Ansamblul folcloric ”Zavaidoc” al Centrului Cultural al Municipiului Pitesti.
Dupa-amiaza, de la ora 16.30, in Piata Primariei va incepe un mega spectacol care va cuprinde concertul Andreei Bălan &Petrişor si concertul extraordinar Holograf. Tot in cadrul acestul program de ora 17.15 militarii vor defila cu torţe pe traseul Piaţa Vasile Milea – Piaţa Primăriei, iar la ora 17.30 va avea loc ceremonia de aprindere a iluminatului ornamental şi a bradului de Crăciun montat in fata primariei. Spectacolul se va termina dupa concertul formatiei Holograf, in jurul orei 18.30, cu un nelipsit foc de artificii. Epitesti, Kiss FM, Magic FM, Zile si Nopti si proarges.ro sunt parteneri media ai evenimentului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90