New Profesional Consult 930 x 122

    1-mai-curtea-berarilor

    Petrecere de 1 mai la Curtea Berarilor

    Ideea ne-a venit vazand numarul mare de tineri care prefera sa ramana in oras de 1 Mai. Noi le oferim o alternativa in materie de distractie. Am preferat sa deshidem terasa „oficial” alaturi de clientii nostri si am incercat sa reunim toate elementele unui week end de 1 Mai in aer liber: gratar, bere la rece, muzica si multe surprize.

    In seria noastra de petreceri tematice ne-am bucurat sa vedem ca „seara greceasca” s-a bucurat de un real succes, astfel incat de 1 Mai ne-am gandit sa invitam din nou alaturi de noi formatia de dansuri grecesti a Comunitatii Elene, niste tineri foarte talentati care au fost pe sufletul celor care ne-au calcat pragul. Seara va fi deschisa de un spectacol cu flacari, pus in scena de prietenii nostri de la Starfix.

    Asadar adunati-va gasca si veniti sa petrecem impreuna ziua de 1 Mai!

     

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90