EcoMoto 930×122

Petrecere de groază la VIP ROOM!

Deşi preluat de la americani, Halloween-ul este din ce în ce mai popular printre români.

Week-end-ul trecut, cea mai înfricoşătoare petrecere s-a ţinut în VIP ROOM. Majoritatea celor prezenţi în club s-au costumat în piraţi, vrăjitoare sau vampiri pentru a încerca să alunge spiritele rele. S-a răspândit un obicei în rândul cluburilor din toată ţara ca de Halloween animatorii să fie deghizaţi în diverse personaje, astfel încât publicului să-i fie indusă ideea de teamă, dar şi senzaţia că sărbătoarea importată poate concura oricând cu petrecerile organizate în special pe continentul american. Acest obicei a fost respectat şi de animatorii clubului piteştean, ei fiind costumaţi în vampiri şi machiaţi sugestiv.

Halloween-ul este o sărbătoare adusă în America de către irlandezii imigranţi. Ea constă în deghizarea oamenilor în așa fel încât să nu fie recunoscuţi de spiritele rele. Sărbătoarea presupune şi sculptarea dovleacului, dar şi colindul copiilor, care la români încă nu a fost implementat. Copiii costumaţi în personajele preferate merg din casă în casă și întreabă „Trick or treat?” ( „Păcăleală sau dulciuri?”). Cu alte cuvinte, cine nu oferă dulciuri copiilor are parte de o farsă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90