930 x122 grota rece

8 martie

PETRECERE LA FEMININ ÎN RESTAURANT CARA (GALERIE FOTO)

Pentru că luna martie este dedicată femeii, fie că vorbim despre mamă, fie despre soţie sau iubită, acest timp trebuie petrecut într-un mod cât mai plăcut.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Restaurant Cara din Pitești, cu ajutorul celor de la Floare de Colț Art, a creat cadrul perfect al unei zile desăvârşite de 8 Martie. Astfel, într-o zi specială, invitatele restaurantului s-au simţit unice şi au petrecut până după miezul nopţii.

Tânărul bucătar de la Restaurant Cara, Gabriel Tănăsoiu, şi echipa sa le-au pregătit invitaţilor un meniu special, alcătuit din cocktail de creveţi, tartar de somon pe pat de salată mixtă şi parmezan, piept de raţă cu persici şi un desert special creat pentru doamne.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Petrecerea doamnelor a fost animată de MC-ul George, iar profesioniștii de la trupa Starfix au avut un program execepțional, cu dansuri latino, țigănești și rusești, cu valsuri, viori, chitări și mariachi. Cele două cupluri câştigătoare ale concursului de fotografii organizat online de Restaurant Cara şi ePiteşti au participat și ele la o petrecere pe cinste.

Toate acestea vor continua în aceeaşi atmosferă elegantă şi rafinată oferită de Grupul Cara, în care calitatea şi stilul sunt cuvinte de bază. Restaurant Cara şi Cara Caffe organizează cele mai importante evenimente din viaţa ta (nunţi şi botezuri, la preţuri incredibil de mici) şi oferă gratuit cursuri pentru dansul mirilor şi zâne ursitoare, dar şi petreceri private sau corporate.

Pentru detalii şi rezervări, Loredana Ghenu, assistant manager:

Număr de telefon 0727.892.302

E-mail contact@hotel-cara.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90