EcoMoto 930×122

mioveni

ÎN PITEȘTI ȘI MIOVENI MII DE PERSOANE VOR FACE REVELIONUL ÎN STRADĂ

În ciuda gerului de afară, mii de piteșteni sunt așteptați să treacă în Noul An în Piața Primăriei, la Revelionul organizat de municipalitate.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Programul va începe la ora 23, spectacolul de muzică ușoară și populară urmând să fie susținut de artiști locali. La cumpăna dintre ani, la ora 00:00, va începe un foc de artificii. În jurul orei 00:30 în incinta Primăriei vor fi oficiate 11 căsătorii de către secretarul municipiului, Iosiv Cerbureanu.

În Mioveni programul debutează la ora 18 în Primărie cu oficierea a 4 căsătorii. Gazdă va fi primarul orașului, Ion Georgescu. Revelionul ca atare, care se va desfășura în Centrul Civic, va începe la ora 21:30 cu muzică de discotecă. La ora 23 va debuta concertul pe care îl va susține Dorian Popa. La trecerea în 2015, la miezul nopții, va fi un foc de artificii de circa 15 minute. Imediat după aceea, pentru ora 00:15, este programat recitalul Alinei Eremia. Revelionul din Centrul Civic al Mioveniului se va încheia cu o oră de muzică de discotecă, între 1 și 2.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90