EcoMoto 930×122

vlad_grigorescu

Premiera in Pitesti: Stand Up Magic, la cafegiu.ro

Celebrul Vlad Grigorescu prezina in premiera in Arges, o combinatie inedita de magie si umor, sambata la cafegiu.ro! Ineditul show a lui Vlad este primul spectacol de mentalism din Romania. Unul din locurile din cadrul turneului organizat de artist in tara unde argesenii vor putea aprecia prestatiile  extraordinare va fi cafegiu.ro, intrarea prin parcarea Alcadibo langa noul tribunal, reprezentia fiind programata sambata, 6 august, la ora 21.00

 

Vlad Grigorescu prezinta un spectacol de mentalism in care aparent citeste ganduri, se joaca cu mintea spectatorilor si isi pune propria minte la incercare. Un spectacol 100% interactiv, dramatic si comic in acelasi timp, bizar si plin de mister.

 

Cu o vechime de peste 2 ani, Stand Up Magic a trecut prin toate etapele necesare pentru a deveni o reteta sigura. Este un spectacol interactiv. Invitatii sunt chemati pe scena pentru a participa direct la trucurile lui Vlad. Spectatorilor li se citesc gandurile, indoaie metale „cu puterea mintii”, au sansa sa castige si niste bani, ba chiar invata cum sa nu-si mai plateasca bauturile pentru tot restul vietii.

Este un spectacol inedit, plin de comedie si intorsaturi. Cu sute de spectacole la activ, Vlad Grigorescu este un showman adevarat, un entertainer in adevartul sens al cuvantului si spectacolele sale ii tin atenti chiar si pe cei mai sceptici dintre spectatori. A prestat pentru clienti de clasa inalta, corporatii mari, publicuri de teatre si este mereu invitat sa presteze in emisiuni tv, el fiind chiar protagonistul primului show tv de hipnoza din Romania. Este primul care a adus conceptul de mentalism si hipnoza de scena in Romania si este recunoscut pentru scepticismul sau in ceea ce priveste paranormalul.

Grigorescu este unul din artistii de top ai Romaniei. Tanar, carismatic, energic si cu abilitati iesite din comun, el reuseste sa tina o sala intreaga cu gura cascata prin demonstratiile sale de mentalism. Combina tehnici psihologice de manipulare, sugestie, indemnare si multa intuitie ca sa creeze iluzia unui al saselea simt.

Pretul biletului este 20 lei si se poate cumpara de la barul cafenelei cafegiu.ro din Pitesti. Atentie, locurile sunt limitate! Show-ul este interzis copiilor sub 14 ani.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90