EcoMoto 930×122

Formatie

PRIMĂRIA PITEȘTI CAUTĂ FORMAȚIE PENTRU REVELION

Programul pe care Primăria l-a oferit piteștenilor cu ocazia precedentului Revelion a fost foarte „subțire”.

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

Spectacolul din Piața Primăriei care a marcat trecerea din 2014 în 2015 a fost susținut doar de artiști locali, fără interpreți sau formații cu notorietate națională, așa cum s-a întâmplat în alte orașe. În prim plan au fost artistul argeşean de muzică populară Valentin Grigorescu şi grupul Zavaidoc al Centrului Cultural Pitești. Nici măcar nu a mai fost amenajată o scenă, artiştii evoluând în faţa sediului Primăriei.

Doar focul de artificii de 10 minute de la miezul nopții a mai animat publicul, venit în număr incomparabil mai mic decât în alți ani. Este adevărat că și vremea a fost una deloc prietenoasă, cu un ger năprasnic.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Pentru a nu mai repeta trista experiență din urmă cu un an, municipalitatea a lansat deja invitația ca în noaptea de Revelion în Piața Primăriei să cânte o trupă foarte cunoscută. Rămâne de văzut cine va fi.

Primăria a publicat anunțul prin care informează că este interesată să cumpere servicii artistice pentru spectacolul pe care îl va organiza în Piață la cumpăna dintre 2015 și 2016. Municipalitatea anunță că prestatorul trebuie să asigure o scenă acoperită, o instalaţie de sonorizare pentru exterior, proiecţie video pe ecranul amplasat în zona scenei, lumini şi tehnică de scenă. De asemenea, trupa va trebui să cânte live timp de minimum 45 de minute.

Mai precizăm că Primăria Pitești așteaptă ofertele până pe 9 decembrie, la ora 12. (Foto Arhivă: Revelion 2014-2015 în Piața Primăriei Pitești)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3