930×122 CAPRA 5

    monkey-weekend1

    Programul tau pentru weekend

    Pitesti. 26 martie 2010.
    Ne asteapta inca un weekend cu petreceri si concerte live in cluburile si pub-urile din Pitesti. Diseara, dupa miezul noptii, vom avea parte de „Wild Cats Shoow“ in clubul Illusion, o petrecere cu femei salbatice, deghizate in pisici. Tot diseara si tot dupa miezul noptii, DJ Harra, va mixa topless, in clubul On Time. Daca nu va place muzica, macar privelistea sa va consoleze.
    Trupa Kumm va concerta in club Hush, astazi, incepând cu ora 21.00. Este vorba despre o trupa de rock alternativ, din Cluj Napoca. Formatia a lansat pâna in prezent cinci albume de studio. Si formatia E.M.I.L. va fi prezenta la Pitesti pentru a lansa albumul in clubul Cuba, incepând cu ora 21.00. Trupa a fost infiintata in anul 2000, iar stilul ce ii reprezinta este punk-rock.
    Sambata, de la ora 18.00, la Jupiter City, David Deejay & Dony vor concerta pentru piteşteni. Este una dintre trupele cunoscute din tara, baietii remarcandu-se cu piesa „Sexy thing“.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90