Donaris 930 x 122

    resonance

    Resonance Quartet

    În seara de 10 martie sub titlul „Parfum de femeie” am avut surpriza şi plăcerea să audiem un potpuriu de piese celebre. Aceste piese muzicale au fost interpretate de un cuartet cu trei instrumente de coarde şi un flaut. Ce ne-a izbit a fost tinereţea şi frumuseţea celor patru interprete având vîrste în jur de 25 de ani şi absolvente ale Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. Ele sunt: Nicoleta Angheloiu la flaut, Ioana Jijian la vioară, Emma Rotomeza la violă şi Ella Bokor la violoncel. 

    Am avut ocazia să audiem lucrări de Artur Piazzolla, Paul Martin, Carlos Gardel, Cesaria Evora, Gershwin, romanticul Ceaikovski, Iglesias.S-a cântat şi un evergreen românesc, Lalele. Din păcate programul de sală n-a corespuns cu melodiile interpretate făcând imposiubil să ne dăm seama care sunt melodiile, cu excepţia celor foarte cunoscute. Le urăm fetelor o carieră bogată interpretativă.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3