NOR CURIER 930X122

posada curtea de argeș

RESTAURANT DIN ARGEȘ, PETRECERE ȘI PREMII DE 8 MARTIE

Restaurant din Argeș, petrecere și premii de 8 martie. Vineri, 8 martie 2019, de Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele sunt așteptate la restaurantul Posada din Curtea de Argeș la o petrecere specială.

Citiți și: HOTEL FAIMOS DIN ARGEȘ, OFERTE DE PAȘTE 2019

Muzica live va fi asigurată de Taraful Pasăre, iar meniul va fi unul pe alese: gustare (ruladă de curcan cu legume, rulouri din mușchi țigănesc, mix de brânzeturi, trandafir din salam de Sibiu etc), mușchiuleț de porc la grătar și frigărui din piept de pui, cartofi copți și salată de primăvară și mousse de ciocolată.

Prețul este de 140 de lei/persoană și include și open bar: apă plată/minerală, cafea, răcoritoare, cocktailuri, whisky, gin, martini sau vin.

Citiți și: (VIDEO) PAȘTE 2018 LA HOTEL POSADA. IATĂ OFERTELE!

Se va organiza și Tombola Primăverii. Premiile vor consta în cazare 1 weekend pentru 2 persoane, cu demipensiune inclusă, astfel:

-locul I: la Hotel Posada Vidraru;

-locul II: la Cabana Capra;

-locul III: la Cabana Cumpăna (click pe imagine pentru mărire):

Pentru detalii și rezervări aveți la dispoziție numerele de telefon 0248.721.452 și 0721.218.917, site-ul www.hotelposada.ro și pagina de Facebook Hotel Posada Curtea de Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3