930 x122 grota rece

carnaval

RIO DE PITEȘTI!

Daniel Ionescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor din Pitești, a participat astăzi la prima conferinţă de presă organizată în noul an de Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Argeş. A fost pentru el o bună ocazie să prezinte proiectele pentru 2014 ale instituției pe care o conduce.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Printre altele, Ionescu a precizat că îşi doreşte să antreneze cât mai multe persoane în evenimente de amploare. Spre exemplu, într-un carnaval stradal. „Am cerut un buget mai consistent pentru a ne putea desfăşura activitatea şi vrem să facem un carnaval stradal, mult mai mare decât acum câţiva ani. Vrem să scoatem toată lumea pe stradă!”, a afirmat Daniel Ionescu, probabil cu gândul la spectaculosul și aglomeratul carnaval din Rio de Janeiro (Brazilia).

Ca şi în anii precedenți, participanții la carnaval vor fi costumaţi şi vor defila pe traseul Rectorat-Centrul Piteștiului-Casa de Cultură a Studenţilor. Data când va avea loc carnavalul încă nu a fost stabilită.

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90