NOR CURIER 930X122

sandra_naftanaila

Sandra va cânta la Golești!

Pe lângă artiştii deja anunţaţi că vor face spectacol la Ziua Fiilor şi Cetăţenilor de Onoare ai Argeşului şi Muscelului, eveniment care se va desfăşura la Goleşti, fiica primarului Ion Năftănăilă, Sandra N., este invitată și ea la show. Frumoasa blondină e cunoscută grație colaborărilor pe care le-a avut cu Adi Sînă, liderul trupei Akcent, două dintre colaborările ei muzicale având parte de trei nominalizări la Romanian Music Awards 2012.

La Muzeul Goleşti, la Ziua Fiilor şi Cetăţenilor de Onoare ai Argeşului şi Muscelului, se va petrece sâmbătă, 31 august, de la ora 9:30, alături de artişti de seamă precum Tudor Gheorghe, Constantin Enceanu, Haiducii Vădicii, „Doruri Muscelene”, ansamblul folcloric „Dorul” şi orchestra „Doina Argeşului”. Evenimentul se va desfășura în cadrul Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului. Sunt invitaţi să participe toţi cei care de-a lungul timpului au primit distincţii de fii şi cetăţeni de onoare ai județului. Încă din anul 2007, Consiliul Judeţean Argeş a acordat astfel de titluri unor personalități.

Pe lângă artiştii menţionaţi mai sus, și-a anunţat prezenţa și Sandra N., fiica primarului din comuna Albeştii de Muscel, din judeţul Argeş.

Sandra N. a marcat un hit atât în România, cât şi în alte ţări europene, alături de Adi Sînă, de la Akcent, cu piesa „Angel”. Sandra este cunoscută, însă, şi pentru piesa „I’m Sorry”. Aceste două colaborări muzicale au avut parte de trei nominalizări la Romanian Music Awards 2012: Best Male pentru „Angel”, piesa lui Adrian Sînă, şi Best Pop şi Best Group pentru „I’m Sorry”, piesa formaţiei Akcent. Melodia „Obsession”, produsă de Sînă, a beneficiat de un videoclip incendiar, în regia lui Anthony Icuagu, fost concurent la „Vocea României”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90