SMART KIDS 930X122

centrul cultural mioveni

SĂRBĂTOARE POPULARĂ ÎN MIOVENI

Sărbătoare populară în Mioveni. Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni vă invită la ”Sărbătoarea muncii, primăverii și bucuriei”.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Evenimentul va avea loc în perioada 28-29 aprilie 2018 pe platoul din zona de picnic Făget și pe 2 mai în Centrul Civic al Mioveniului.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Sărbătoarea se va deschide sâmbătă, 28 aprilie, la ora 17, cu un spectacol organizat cu prilejul Zilei Muncii. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută până seara tărziu de artiștii și ansamblurile folclorice locale, acompaniate de Taraful Centrului Cultural.

Duminică, 29 aprilie, tot în zona de picnic Făget și tot la ora 17, un artist local va deschide cea de-a doua seară de spectacol. Petrecerea va continua cu un recital al îndrăgitei artiste Maria Constantin, acompaniată de Taraful Centrului Cultural.

Vor fi prezenți meșteri populari, producători și comercianți de produse agroalimentare, iar copiii se vor putea juca într-un parc de distracții special amenajat pentru ei.

Sărbătoarea se va încheia pe 2 mai, de Ziua Tineretului.

De la ora 10, pe platoul Făget se va desfășura ”Crosul Centenarului”, iar de la ora 11 în Centrul Civic vor avea loc mai multe evenimente, care vor culmina cu un spectacol oferit de elevii Centrului Cultural Mioveni și ai Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA