EcoMoto 930×122

    distinto

    Scandalos de irezistibili: Distinto și Ianna, joi la Sindicate!

    Joi, 24 martie 2011, de la ora 19.00, recital extraordinar pe scena Casei Sindicatelor. Concertul va fi susținut de trupa Distinto și de solista de muzică pop, Ianna, care vor interpreta melodii din repertoriul clasic și cotemporan. Evenimentul este organizat de Filarmonica Pitești.

    Înfiinţată în 2005, având în componenţă absolvenţi ai Academiei de Muzică din Bucureşti, formaţia Distinto aduce pe scena românească melodii din repertoriul clasic şi contemporan, impunându-se rapid în pop-opera.

    Cei trei muzicieni, tenorii Octavian Dobrotă, Marius Olteanu şi basul Marius Olteanu, au susţinut numeroase concerte pe toate scenele ţării, în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias şi Francesco Napoli, au avut nenumărate apariţii la radio şi televiziune. În 2009 apare primul album purtând numele „Distinto” (din latină, „distinct”, dar şi „distins”).

    Celor trei i se alătură, în 2010, Ianna, absolventă a Academiei de Muzică din Bucureşti. Ianna a debutat ca solistă de muzică pop, cântând în ASIA şi Ladies, dar muzica clasică şi-a pus amprenta pe cariera sa. A avut bucuria să concerteze alături de idolul său, tenorul Allesandro Safino, şi de interpretul italian Francesco Napoli, cu care a înregistrat şi un CD. Single-ul de debut al artistei se intitulează „All i ever wanted”, iar în primăvara aceasta va apărea primul său album discografic. A susţinut concerte şi solo sau acompaniată de cvartetul Arpeggione. La începutul acestui an, frumoasa basarabeancă a fost premiată în cadrul celei de-a şaptea ediţii a galei „Femei de succes” cu un premiu special pentru „o voce de aur de peste Prut”.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90