NOR CURIER 930X122

antonia1

Senzuala artistă Antonia va concerta în week-end pentru piteşteni!

Una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, Antonia, va concerta la finele acestei săptămâni în judeţul nostru. Vedeta va face un show de zile mari într-un centru comercial, la deschiderea unui nou sezon de distracţie.

Sâmbătă, 14 septembrie, începând de la ora 19, la Euromall Piteşti, frumoasa cântăreaţă va avea un superconcert, din care nu vor lipsi hit-urile „Marabou”, „Jameia” și „Morena”. Atmosfera va fi una incendiară, concertul făcând parte din evenimentul care deschide sezonul de toamnă al cumpărăturilor.

Antonia a plecat în America la vârsta de numai 5 ani, împreună cu părinţii săi, deoarece aceştia îşi doreau o viaţă mai bună pentru fata lor. De la 9 ani a luat lecţii de canto şi gândul ei a fost mereu la muzică. A început, dintr-o întâmplare, să facă modeling, la vârsta de 10 ani. Opt ani mai târziu a revenit în ţară pentru că părinţii s-au gândit că ar fi bine să îşi cunoască familia din România. A avut şansa să îl întâlnească pe Don Boxer… de unde şi succesul ei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90