New Profesional Consult 930 x 122

stefan_banica_junior

Spectacol de senzaţie! Ştefan Bănică va cânta în Pitești!

La Casa de Cultură a Sindicatelor, Ştefan Bănică le dă întâlnire fanilor săi piteşteni. Acest concert face parte din turneul naţional de amploare care se va desfăşura pe parcursul unei luni întregi în 10 dintre cele mai importante oraşe din ţară şi care va purta numele celui mai recent single al său, “Alerg printre stele”. 

Spectacolul din Piteşti va avea loc pe 16 noiembrie, de la ora 19:30. “De-abia aştept să ne vedem în luna noiembrie la concertele turneului 2013 şi să ne bucurăm unii de alţii! Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceţi atmosferă! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aştept cu mic, cu mare, să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile şi să ne sărbătorim prin muzică”, le-a transmis Ştefan Bănică fanilor săi.

Vă amintim că, în ultimii ani, ca un preambul la concertele sale tradiţionale de Crăciun şi pentru a fi mai aproape de cei care-i iubesc muzica, însă nu pot de fiecare dată să ajungă la concertele lui de la Sala Palatului, Ştefan Bănică susţine un turneu naţional alături de trupa sa, Rock’n’Roll Band, şi de grupul The 50’s.

În concertele din cadrul turneului vor putea fi ascultate atât hituri aşteptate de public de fiecare dată, cât şi cântece de pe albumul “Altceva”, de pe care artistul a lansat până în prezent nu mai puţin de patru single-uri: “Nu e prea târziu”, super-hitul “Ce e dragostea?”, “Noaptea de Crăciun” şi cel mai recent single, “Alerg printre stele”, care dă şi titlul turneului din acest an.

Albumul “Altceva” a fost premiat la Gala Premiilor Muzicale Radio România din luna martie a acestui an pentru “Cel mai bun album al anului”, Ştefan Bănică fiind desemnat „Cel mai bun interpret” şi “Artistul anului 2012”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90