930 x122 grota rece

directia 5

SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ LA REVELIONUL DIN PIAȚA PRIMĂRIEI

Surpriză neplăcută la Revelionul din Piața Primăriei. Conducerea Primăriei Pitești s-a răzgândit. Municipalitatea nu le va mai oferi şampanie piteștenilor care vor participa în Piața Primăriei la Revelionul 2017 organizat de administrația locală. Motivul? Potrivit viceprimarului Laurenţiu Zidaru, Curtea de Conturi a interzis acordarea din bani publici de cadouri de orice fel. Șampania, au stabilit șefii instituției, se încadrează în categoria cadourilor supuse acestei restricții. În urmă cu 10 zile, conducerea Primăriei, prin vocea primarului Cornel Ionică, anunța cu totul altceva. Detalii, AICI.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

De asemenea, pentru că, spun șefii Primăriei, nu există cereri înregistrate în acest sens, nici căsătorii nu vor fi oficiate în noaptea de Anul Nou.

Din programul anunțat inițial pentru Revelionul 2017 din Piața Primăriei Pitești rămân în picioare concertele care vor fi susținute de Elena Ionescu (ex-Mandinga) și Direcția 5 și focul de artificii de la miezul nopţii.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3