New Profesional Consult 930 x 122

magic events

TARAFUL DIN CLEJANI, LA MAGIC EVENTS ÎN NOAPTEA DE REVELION

Lasă-te cuprins de nostalgia, candoarea şi magia sărbătorilor de iarnă şi vino să petreci cumpăna dintre ani la restaurantul Magic Events din Trivale!

Citiți și: ANGAJAȚII DE LA COMDATA, PETRECERE DE POMINĂ

Te vei putea distra alături de Ioniţă, Viorica şi Margherita din Clejani. Nu vor lipsi nici momentele de folclor oferite de Steliana Sima şi nici cele de pop-rock sau dance ale formaţiei Iosif Nistor Family Band.

Din meniul servit în această seară specială amintim: duet din somon cu şalău în mantie de praz, aspic de curcan, ruladă de vită cu legume în mantie de morcov, somon în mantie de alge de mare, ruladă de curcan, piure de spanac, pulpă de raţă confiată și măr copt cu sos brun. Desertul va fi unul extrem de savuros: prăjitura Magic şi îngheţată cu frunze de mentă. De asemenea, pe toată durata serii veţi putea consuma nelimitat băuturile dumneavoastră preferate (vin alb Casa Panciu, vin roşu Casa Panciu, Campari Orange, Whisky JB, Cinzano, Gin şi multe altele).

Citiți și: MAGIC PENTRU SEARA DE CRĂCIUN

Toate acestea pentru doar 400 de lei de persoană dacă doriţi o masă în zona A, 350 de lei pentru una în zona B sau 300 de lei pentru zona C, respectiv balcon. Magic Events vine şi cu o reducere de 10% pentru grupurile de minim 20 de persoane.

Rezervările se fac la unul dintre numerele de telefon 0723.646.404 și 0742.984.519.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3