EcoMoto 930×122

dumitrache_profil

Toţi juraţii de la Vocea României, fascinaţi de o piteşteancă! Vezi ce ţinută provocatoare a adoptat!

Deşi în show-urile anterioare foarte rar Smiley s-a întors cu scaunul la o concurentă din Piteşti, la emisiunea „Vocea României” difuzată week-end-ul acesta nu s-a mai întâmplat aşa!

A avut o ţinută remarcabilă, lăsându-i pe toţi juraţii cu gurile căscate! Iulia Dumitrache, o tânără din Piteşti, a participat la show-ul „Vocea României” și a reușit să întoarcă toate scaunele. A cântat piesa „ Shy Guy”, fâcăndu-se remarcată şi prin ţinuta sa extraordinară. Îmbrăcată extrem de provocator, pantalonii minusculi i-au lăsat la vedere posteriorul îndrăzneţ. Chiar dacă Smiley a fost fascinat de ea, privind-o neîncetat, nici faptul că amândoi erau originari din acelaşi oraş nu a contat, Iulia alegând-o în final pe Loredana Groza.

Concurenta este din Piteşti, iar de 6 ani locuieşte în Bucureşti, câştigându-şi existenţa prin participarea la diverse evenimente private, la care cântă alături de trupa ei. Înclinaţie spre muzică a avut de mică. „Părinţii m-au înscris la vioară, bineînţeles că nu mi-a plăcut” a spus tânăra în prezentare.

În timp ce cânta, Horia Brenciu nu s-a mai putut abţine şi a dansat. Toti juraţii au „tachinat” butonul care întoarce scaunul, dar Smiley şi Moga au fost primii care l-au şi apăsat. „Vă mulţumesc pentru mesajele voastre de încurajare şi promit să nu vă dezamăgesc, iar pe cei pe care încă nu v-am convins sper să o fac la duel… Iar dacă nici aşa nu merge, vă aştept la concertele mele ca să vă cânt ce vreţi voi!”, a fost mesajul postat de piteșteancă pe Facebook imediat după concurs.

 

dumitrache2

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90