New Profesional Consult 930 x 122

    11iulie09-148x312_epitesti

    TURNEUL A.L.E. „HAPPY FU**IN’ BIRTHDAY” pe 11 iulie în Piteşti

    În seara zilei de sâmbata 11 iulie 2009, Clubul CubA din Pitesti (Strada Victoriei Nr. 17) te invita la o seara adresata sufletelor tinere, alaturi de trupele A.L.E. (Heavy Metal / Glam Rock / Hard Rock) din Cluj-Napoca si No Remorse (Alternative Rock) din Pitesti.

    Cu un repertoriu dinamic format din piese proprii si cover-uri dupa trupe celebre, A.L.E. va recita pentru a doua oara la noi în oras, alaturi de o trupa binecunoscuta publicului argesean, No Remorse
    „În luna iulie (oficial pe data de 1 iulie) A.L.E. aniverseaza un an de când a luat fiinta. Am decis sa îl sarbatorim printr-un mic turneu numit „HAPPY FU?IN’ BIRTHDAY”. Având în vedere ca mai aproape de data oficiala nu s-a putut din motive pur obiective si ca am fost invitati la “ROCK RIVER FEST – CERNAVODA” am hotarât sa legam si un concert la Galati.
    De asemenea nu am uitat Pitestiul, unde am mai cântat si ne-am bucurat de o echipa de origanizatori exceptionali, conditii de nota zece si un public ce a spart scara de notare. Ne bucuram ca lucram cu aceeasi organizatori, avem încrederea ca si de data aceasta conditiile vor fi peste asteptari si speram sa gasim cel putin acelasi public minunat.” Trupa A.L.E.

    Asadar A.L.E. va asteapta sa îi sustineti, pentru a va bucura de o serata ROCK autentica!

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90