930 x122 grota rece

analia selis

ULTIMA ORĂ: VEDETĂ, CONCERT ÎN PITEȘTI

Ultima oră: Vedetă, concert în Pitești. Artista Analia Selis invită publicul la cea de-a doua ediție a proiectului „Tango Simfonic”, care poartă titlul „Milonga de mis amores”.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Prima ediție a proiectului, lansat în anul 2015, s-a desfășurat până în 2018, toate concertele fiind sold out, bucurându-se de un real succes pe scenele din România și în mediul internațional.

Analia revine cu o abordare autentică a tangoului, valsurilor și milonga argentiniene, aranjamentele fiind realizate pentru orchestră de cameră, bandoneón și voce. „Tango Simfonic II” va include și tangouri celebre românești.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Turneul pe care artista îl va face cu această ocazie va include și Piteștiul. Concertul din Pitești este programat pentru 21 martie 2019, la ora 19, la Centrul Multifuncțional de pe Calea București. Pentru acest concert extraordinar, Analia Selis va colabora cu orchestra simfonică a Filarmonicii piteștene.

Originară din Tucumán, Argentina, Analia Selis a obținut în 1998 „Diploma de educatoare de muzică” la „Universitate de Muzica” din San Miguel de Tucumán (Argentina), iar în 2002 „Diploma in Vocal Performance” la „Longy School of Music” (Boston, USA). În 2004 a câștigat locul al treilea la Festivalul Internațional Cerbul de Aur, unde a reprezentat Argentina.

În anul 2009, Analia a fost invitată pentru a doua oară să cânte în Piața Festivalului „George Enescu”, alături de chitaristul Julio Santillan (Argentina), violoncelistul Răzvan Suma și actrița Mihaela Teleoacă. Au urmat o serie de concerte în această formulă artistică și albumul „Un instante”, lansat în 2011.

În 2014 a debutat în arta tangoului în turneul național „Vă place tango?”, împreună cu violoncelistul Răzvan Suma și chitaristul argentinian Julio Santillan. Datorită succesului obținut, turneul a continuat cu o a doua ediție în 2015.

În 2016 a devenit membru al ansamblului ArgEnTango, alături de patru mari muzicieni (Răzvan Suma – violoncel, Rafael Butaru – vioară, Mariano Castro – pian și Omar Massa – bandoneon). Împreună cu ArgEnTango, Analia a realizat în doar doi ani patru turnee naționale, zeci de concerte și două CD-uri înregistrate în concerte live.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90