930 x122 grota rece

loredana

UN SPECTACOL MAGIC! LOREDANA VA CONCERTA ÎN PITEȘTI PE 31 MARTIE!

Primăvara acestui an se anunţă una “magică”. Loredana va începe în martie un amplu turneu naţional, care se intitulează “Magic” şi care va cuprinde 15 dintre cele mai importante oraşe ale ţării. Luni, 31 martie, de la ora 19:30, artista va concerta în Piteşti, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Showbiz-ul românesc a fost zguduit în noiembrie de spectacolele “Magic”, pe care Diva României le-a susţinut la Sala Palatului din capitală. “Magic” a fost declarat “cel mai tare concert al unui artist român”. Loredana a impresionat publicul cu o producţie grandioasă şi cu un show live de zile mari, încărcat de emoţie, culoare şi magie. Turneul naţional “Magic” va cuprinde întreaga ţară, astfel încât toţi cei care nu au ajuns în toamnă la Sala Palatului să trăiască experienţa unică a unui show marca Loredana, care rivalizează cu marile producţii internaţionale.

“De-abia aştept să pornim cu show-ul Magic în toată ţara! Îi aştept pe toţi fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experienţă unică şi irepetabilă! Pe curând, cu dragoste!”, declară Loredana. Nu rataţi un eveniment artistic impresionant, cu invitaţi pe măsură, numere de magie şi costume excepţionale! Concertul Loredana va oferi o incursiune muzicală de aproape trei ore prin cariera fabuloasă a unei artiste complexe, care abordează toate genurile muzicale cu aceeaşi strălucire incomparabilă. Playlist-ul concertelor va conţine cele mai mari hituri ale artistei, inclusiv noul single “Lumea ta”, interpretat împreună cu Carla’s Dreams şi lansat la sfârşitul lunii decembrie.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro și bilet.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de 100 de lei (categoria I) şi 80 de lei (categoria a II-a). Concertele se vor desfăşura potrivit următorului calendar: 10 martie – Constanţa, 11 martie – Galaţi, 13 martie – Ploieşti, 19 martie – Botoşani, 20 martie – Suceava, 21 martie – Iaşi, 25 martie – Oneşti, 26 martie – Bacău, 27 martie – Braşov, 31 martie, ora 19:30 – Piteşti, 1 aprilie – Tîrgu-Mureş, 2 aprilie – Cluj-Napoca, 3 aprilie – Oradea, 5 aprilie – Timişoara, 6 aprilie – Deva.

Puteţi urmări aici videoclipul piesei Carla’s Dreams feat. Loredana – “Lumea ta”: http://www.youtube.com/watch?v=d6O414DmOkU, http://www.youtube.com/watch?v=vPVv7o9-ddE.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90