NOR CURIER 930X122

concert

URMEAZĂ CONCERT ȘI FOC DE ARTIFICII ÎN PITEȘTI. CÂT COSTĂ PARANGHELIA

Urmează concert și foc de artificii în Pitești. Cât costă paranghelia. Primăria Pitești a făcut devizul estimativ de cheltuieli pentru organizarea pe 1 decembrie 2018 a Zilei Naționale a României: 190.000 de lei (aproape 40.800 de euro).

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Potrivit devizului care va fi supus dezbaterii și votului în Consiliul Local, 150.000 de lei din această sumă vor fi cheltuiți pentru “organizarea de manifestări cultural-artistice care să marcheze Ziua Națională a României-Centenarul Marii Uniri de la 1918, spectacol (n.r. – trupele care vor concerta în Piața Primăriei urmează să fie stabilite), jocuri de sunet și lumini, focuri de artificii”.

Restul de 40.000 de lei vor fi pentru “promovarea manifestărilor prilejuite de Ziua Națională a României-Centenarul Marii Uniri de la 1918, cheltuieli de cazare și masă pentru delegații, organizare vernisaj expoziții, diverse cheltuieli”.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Banii ar urma să provină „din sponsorizări, din bugetul aprobat cu această destinație al Centrului Cultural Pitești sau de la bugetul local”.

Amintim că Primăria a întocmit și devizul estimativ pentru organizarea în Pitești a sărbătorilor de iarnă 2018-2019: 430.000 de lei (peste 92.000 de euro) (vă invităm să citiți AICI subiectul pe larg).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90