NOR CURIER 930X122

voltaj

Voltaj vine la Pitesti

Voltaj, una dintre cele mai in voga formatii ale momentului din show-biz-ul romanesc, va concerta in luna mai 2011 la Pitesti. Spectacolul este programat sa aiba loc in piata Vasile Milea, facand parte din programul de promovare a unei cunoscute firme care produce si imbuteliaza apa minerala.

„I wanna be free” este numele sub care Voltaj merge in turneu in mai multe orase ale tarii, incepand cu Bucuresti si Craiova. Al treilea oras in care ajunge „I wanna be tour” este Pitesti.

Spectacolul este programat sa aiba loc pe 14 mai, cu incepere de la ora 19,00, in piata Vasile Milea cunoascuta si sub numele de Revolutiei. Fiind vorba de un spectacol in aer liber, accesul este gratuit.

Organizatorii turneului sunt reprezentantii firmei Borsec. Partenerii din Pitesti ai evenimentului sunt Primaria Pitesti si serviciile subordonate acesteia.

In deschidere va evolua formatia Deepside Deejays care insoteste trupa Voltaj in tot turneul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90