New Profesional Consult 930 x 122

auto

E PASIONATĂ DE MAȘINI ȘI ARE UN MAGAZIN DE PIESE AUTO

În vârstă de 23 de ani, Cătălina Bianca Cîrstian, din Curtea de Argeş, are o afacere mai puţin obişnuită pentru o femeie. Fiind pasionată de mașini, Bianca deține un magazin de piese auto. ,,Pasiunea pentru maşini o am încă de mică. Niciodată nu am fost genul de fetiţă care să se joace cu păpuşile. Eu iubeam maşinuţele, îmi plăcea să le desfac pentru a vedea ce au în interior.’’, spune Bianca.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Prietenul aprovizionează magazinul, ea vinde

Când ai început să iei în serios această pasiune?

Citiți și: Accident cu 2 mașini, lângă Kaufland!

-Undeva pe la vârsta de 17-18 ani, atunci când am început să conduc. Mai apoi mi-am deschis magazinul de piese auto mult visat.

Cine se ocupă de magazin?

-Eu mă ocup de vânzarea pieselor, iar prietenul meu, cu aprovizionarea magazinului.

Ce zic oamenii când văd o femeie care cunoaşte atât de multe lucruri în materie auto?

-Sunt foarte surprinşi! De multe ori mi s-a spus că înainte de a mă cunoaşte erau de părere că femeile nu au ce căuta în acest domeniu… Și nici la volan!

Cum ai reuşit să înveţi atât de multe lucruri despre maşini?

-Când e pasiune, totul vine de la sine. De exemplu, când mă duceam cu maşina în service, lucru pe care îl fac şi acum, îmi plăcea să stau cu mecanicii pentru a vedea ce fac ei acolo. Eu când ridic capota ştiu, cel puţin orientativ, pentru că diferă de la marcă la marcă, unde e fiecare piesă.

Vrea să-și deschidă un atelier de tuning

Investeşti mulţi bani în maşina pe care o ai?

-Da, am un BMW seria 3 Coupe, în care pot spune că investesc mai mulţi bani decât investesc în produsele de make-up, de pildă. În ultimele două luni am investit în jur de 1.000 de euro.

Pe ce s-au dus banii?

-Pe un kit exterior, plus vopsit, instalaţii de xenon și angel eyes. Am investit bani şi în mecanică, iar acum urmează o suspensie sport și schimbarea interiorului, bineînţeles a culorii.

În afară de maşini ai şi alte pasiuni?

-Da, îmi place foarte mult să pozez. Până acum am două calendare la activ, însă nu lucrez ca fotomodel.

Care sunt planurile tale?

-Îmi doresc să deschid un service, un atelier de tuning în adevăratul sens al cuvântului. (Foto: Facebook Cătălina Bianca Cîrstian)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90