EcoMoto 930×122

rujuri-primavara

3 nuanţe de rujuri în tendinţe primăvara aceasta

Nu doar azi e ziua femeii, ci zi de zi! Celebrează începutul primăverii cu nuanţe delicioase de ruj, în tendinţe în 2011, culori care te vor binedispune instataneu!

Roşu vibrant, roz glossy, roz cu tente mov

 

Make up artiştii sunt extrem de îndrăzneţi sezonul asta şi propun rujurile roşii purtate în miezul zilei! Vorbim de nuanţe de roşu vibrant, plin, pasional, cu textură mată. Un secret pentru ca acestă culoare să reziste şi să arate impecabil este ca înainte de toate să îţi răsfeţi buzele cu un strat fin de pudră translucidă. Totodată, ideal ar fi să aplici rujul cu ajutorul unei pensule. Astfel vei stopa migrarea culorii şi depăşirea conturului natural al gurii.

Buze roşii ca cireşa de iunie am întâlnit la modelele ce au defilat pentru Gucci, Zac Posen şi Castelbajac. Inspiră-te din machiajul Andreei Raicu şi optează pentru un ruj roz glossy, atât de dulceag şi în ton cu primăvara ce a sosit. Acest ruj se potriveşte oricui, iar textura cremoasă, wet, conferă volum buzelor. Katrantzou şi Cavalli îl recomandă în prezentările lor pentru 2011!Corina Caragea arată fantastic cu rujul roz puternic, cu subtile nuanţe de mov. O culoare puternică, cu atitudine, pe care o poţi asorta unui machiaj minimalist la ochi. Două straturi de mascara pe gene plus puţin fard alb în colţul ochiului, pentru luminozitate, ar fi suficient!

Sursa: Unica.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90