Donaris 930 x 122

par

5 TRUCURI PENTRU CA PARFUMUL TĂU SĂ PERSISTE ÎNTREAGA ZI

Pentru femei, dar şi pentru bărbaţi, este important ca parfumul lor să persiste întreaga zi, iar acest lucru se poate întâmpla. Trebuie doar să ţineţi cont de câteva sfaturi:

Citiți și: 5 TRUCURI PENTRU SPRÂNCENE PERFECTE

Pregăteşte-ţi pielea

Hidratează zonele pe care vei pulveriza parfumul cu o loţiune fără miros. În acest fel aromele parfumului tău vor rezista mai bine pentru că pielea hidratată menţine esenţele la suprafaţă mai mult timp. De asemenea, previne absorbţia parfumului în piele, ceea ce este absolut necesar având în vedere numărul mare de substanţe sintetice conţinute de parfumuri.

Citiți și: 3 REŢETE DE ŞAMPON PE CARE LE POŢI PREPARA ACASĂ

Pulverizează în locurile esenţiale

Căldura activează parfumul, prin urmare trebuie să aplici în zonele de puls, adică în spatele urechilor, la baza gâtului, la încheieturile mâinilor sau pe partea interioară a coatelor. Aceste locuri sunt încălzite mai mult decât restul corpului datorită numărului mare de vase de sânge. Dar asta nu înseamnă că trebuie să aplici în toate aceste zone! Alege două dintre ele, pentru ca parfumul tău să se simtă discret, în niciun caz ameţitor.

Nu freca

Multe persoane au tendinţa de a freca zona în care aplică parfumul pentru a uniformiza. Este o greşeală frecventă care îi scade persistenţa în timp. În primul rând, o mare parte din parfumul aplicat rămâne pe mâna pe care ai folosit-o pentru a-l întine, iar la prima spălare pe mâini este îndepărat complet. Iar în al doilea rând, încălzirea zonei prin frecare va face ca parfumul să se evapore rapid, nu treptat pe durata întregii zile. Pentru a evita nevoia de a masa zona de aplicare, pulverizează de la o distanţă de zece centimetri, astfel încât parfumul să aibă o rază cât mai largă de pulverizare. Cu cât ţii sticluţa mai aproape, cu atât jetul va fi mai compact iar parfumul va curge pe piele.

Aplică şi pe păr

Imediat după ce te-ai spălat pe cap şi te-ai uscat, pulverizează pe păr parfumul tău preferat. Dacă îţi speli părul o dată la două, trei zile, parfumul va persista în tot acest timp şi se va simţi la fiecare mişcare a părului tău. Este o opţiune demnă de luat în calcul şi în cazul în care ai pielea foarte sensibilă şi faci alergie la parfumuri.

Nu uita de eşarfă

Dacă porţi eşarfe, aplică pe ele câteva jeturi de parfum. Materialul textil păstrează timp îndelungat parfumul, care se va menţine până la următoarea spălare. În acest fel, aromele tale preferate te vor învălui întotdeauna.

(Sursă eva.ro, foto cefacemimi.ro)

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3