EcoMoto 930×122

costum.baie2

60 de frumuseţi în costume de baie! Uite cât de sexy sunt concurentele de la Miss Bikini Universe!

La finala Miss Bikini Universe, ce va avea loc duminică, 6 octombrie, 60 de frumuseţi din toate colţurile lumii se vor „bate” pentru trofeu, iar printre acestea se numără şi frumoasa brunetă Andreea Popescu, argeşeancă la origini, care va reprezenta România la concursul internaţional de frumuseţe găzduit de China. 

De dimineaţa devreme şi până seara târziu, cele 60 de domnişoare participă la shooting-uri foto şi la evenimente la care sunt tratate regeşte de reprezentanţii ţării gazdă. Concursul se desfăşoară în Taining, acolo unde concurentele îşi petrec cea mai mare parte din timp. Şi pentru că vorbim de Miss Bikini Universe, cele mai multe shooting-uri sunt realizate în costum de baie, în peisaje dintre cele mai diverse. Andreei i-a plăcut foarte mult când a pozat lângă o cascadă, atât singură, cât şi cu toate celelalte participantele din concurs, peisajul fiind unul de vis.

Piteșteanca Andreea Popescu are 18 ani şi este elevă la Colegiul „I.C. Brătianu”, în clasa a XII-a.costum_de_baie4andreea_cascadacostum.de.baie3costum.de.baie6costum.de.baie1

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90