New Profesional Consult 930 x 122

Arges

90/60/90! MODEL SEXY, FARĂ RESTRICŢII! GALERIE FOTO PROVOCATOARE!

DAIANA DUMITRU

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Dacă ne-am fi aşteptat ca fotomodelele să bea doar apă plată cu lămâie şi să mănânce salate, ei bine, nu este deloc aşa. Cel puţin, nu aşa stau lucrurile în cazul unei frumoase piteştence care activează ca fotomodel.

Numele său este Daiana Dumitru, are 20 de ani şi este studentă la Universitatea din Piteşti, Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane. O prietenă de-a acesteia a postat pe  un cont de socializare o fotografie cu Daiana când se pregătea să dea gata un desert copios.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Amintim că aceasta a călătorit până în prezent în Londra, Paris și Seul, iar cea mai lungă vizită a fost în Tokyo (Japonia), acolo unde a stat 4 luni şi 10 zile! A avut apariții în reviste celebre precum ,,Elle Magazin Anglia’’, ,,Vogue Italia’’ şi ,,Numero Japonia ’’.

(Foto: facebook Anna Maria şi Daiana Dumitru)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3