930×122 CAPRA 5

buruiana

A fost văzută la o terasă din Piteşti cu doi bărbaţi necunoscuţi!

Diva sexy Sânziana Buruiană a fost văzută zilele trecute pe o terasă din Pitești. Îmbrăcată extrem de provocator, într-o rochie lungă, din dantelă, accesorizată cu un lanţ mare auriu, ea a reuşit din nou să întoarcă priviri, mai ales că a părăsit de câteva ori masa la care era aşezată pentru a vorbi la telefon.

Voluptoasa blondă a fost în Pitești în week-end-ul care tocmai a trecut pentru a se întâlni cu nişte prieteni. La o terasă cunoscută, de fiţe, din centrul oraşului, Sânzi a fost însoţită de o prietenă şi de alţi doi băieţi.

S-a perindat într-un du-te vino la masă, vorbind non-stop la telefonul mobil. La un moment dat, Sânziana Buruiană a părăsit terasa, iar prietena ei a mers la un bar paralel cu aceasta, cei doi bărbaţi rămânând singuri la masă.

Într-un episod anterior, voluptoasa blondă, care s-a făcut remarcată în showbiz prin bustul proeminent, a fost văzută alături de Leo de la Strehaia. Cu acesta, însă, părea mult mai apropiată decât cu băieţii cu care s-a întâlnit week-end-ul trecut în Piteşti.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90