Donaris 930 x 122

palarie

Alege un accesoriu chic: pălăria!

Când vrem să ştim ce se mai poartă anul acesta, aruncăm o privire la vedetele de peste Ocean! Şi uite aşa am descoperit că pălăriile fac furori. Inspiră-te, cumpără, poartă! E un item atât de elegant şi de stilat încât ai impresia că e prea fiţos pentru tine. Însă nu e deloc aşa! Pălăria cu boruri ample este uşor de asortat şi conferă un aer de feminitate şi de preţiozitate ţinutei. Ia exemplu de la Kim Kardashian şi Paris Hilton şi poart-o cu jeanşi skinny, pantofi cu platformă şi tricouri oversized, eventual pe un umăr.

Pălăria chic

Fie că împrumută puţin din stilul Michael Jackson, fie că vorbim de pălăriile de inspiraţie hippie, cowboy sau masculină, toate sunt la modă!

Jessica Alba şi Vanessa Hudgens le poartă cu boyfriend jeans, cu şaluri, balerini sau platforme, cămăşi şi bluze supradimensionate, plus ochelari de soare.

Adorabilă este şi ţinuta frumoasei Nicole care a ales un stil uşor oriental cu pantaloni harem, sandale între degete, bluze lungi şi largi, plus, piesa de rezistenţă, o pălărie cu boruri ample şi moi.

Sursa: Unica.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3