930×122 CAPRA 5

andreea tudor

ANDREEA TUDOR VĂ PREZINTĂ STILUL BOHO CHIC

Piteșteanca Andreea Tudor postează frecvent pe blogul său de fashion diverse articole și fotografii cu ţinute vestimentare care pot servi ca sursă de inspiraţie pentru tinerele dornice să se îmbrace cu bun gust şi să fie în trend.

Citiți și: CEA MAI SIMPLĂ ȘI MAI COCHETĂ ȚINUTĂ PENTRU O ZI LA PLAJĂ

În cel mai recent articol al său Andreea prezintă stilul boho chic.

Derivat din termenul englezesc ,,bohemian”, stilul boho chic își are rădăcinile în cultura anilor ’60, în perioada hippie, amestecată cu influențe vintage, gypsy, folk sau etnice. Acest stil vestimentar a fost și rămâne perceput ca o abordare nonconformistă asupra felului de a te îmbrăca. Elementele cheie ale stilului sunt bentițele și eșarfele colorate purtate pe cap și pălăriile de dimensiuni mari.

Citiți și: ANDREEA TUDOR, ȚINUTĂ VESTIMENTARĂ PENTRU O PRIMĂVARĂ PERFECTĂ

Pentru a înţelege mai bine despre ce este vorba, Andreea Tudor ne vine în ajutor cu câteva fotografii sugestive. (Foto: blog Miu Miu)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3