EcoMoto 930×122

bae9a8985d

Andrej Pejic, modelul masculin cu alură de femeie

Când îl vezi pe podium ai putea să juri că ai în faţă o femeie foarte frumoasă. Dar nu e aşa. Andrej Pejic este cel mai dorit model al momentului, iar casele de modă se „bat” să-l aibă.

 

Andrej Pejic s-a născut în Bosnia, însă a emigrat alături de familie în Australia. A avut o copilărie frumoasă, însă mereu a fost un băieţel special: prefera păpuşile în locul jocului cu maşinuţe, iar fardurile mamei sale îl pasionau mai mult decât fotbalul. Andrej are acum 19 ani şi este senzaţia momentului în domeniul modei. Jean Paul Gaultier îl adoră şi îl foloseşte în mai toate proiectele sale, iar băiatul cu chip de fată face ravagii cu atitudinea şi mersul său legănat.

 

Andrej este prototipul androginului, de aceea este atât de preţios ca şi model. Hainele se aşează perfect pe trupul lui slab, feminitatea de care dă dovadă încântă, însă păstrează şi acel aer de masculinitate atât de senzual. Un melanj ciudat, inedit, controversat, dar care vinde spectaculos, informează unica.ro.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90